Reptilia Kodi Addon: Venom Repo

You may also like...

10 Responses

 1. Cristinel spune:

  Ma-i omenii buni va apreciez pentru site-ul vostru si va multumesc pentru eforturile voastre dar nu imi intra REPTILIA nu stiu de ce va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu-n raspuns sau cu un link.

 2. Cristinel spune:

  Multumesc baietii dar tot nu merge nu stiu ce sa mai fac Am Kodi 18 Alpha

 3. Cristinel spune:

  Cu ce versiune de Kodi este mai stabil sa functioneze.Am Windows 10 Pro N or nu le am eu. Inca o data mii de multumirii si facetii o treaba minunata.

 4. Cristinel spune:

  Dragilor nu puteti sa schimbati reptllia pe alt link sau url nu e bun ca tot nu intra sau nu puteti vorbii cu autorul inainte imi intra bine dar acuma nu stiu ce sa intimplat spune tot timpul ca nu sunt conectat la sursa.Va multumesc inca odata si era asa de bun.Am uitat sa va spun la intrebat si pe OXUS de site-ul subiectiv.com dar nu mea raspuns va rog.

 5. Cristinel spune:

  Baietii inainte de am-i scrie voi si pe aceasta cale va foarte foarte multumesc am descoperi la (done) jos am pus in loc de androidbboy direct reptilia si me-a mers va multumesc inca odata sinteti genialii tineti-o tot asa ca faceti minunii.

 6. Cristinel spune:

  Buna baieti va rog frumos sa imi spuneti si mi-e cum pot instala in kodi netflix si indigo va multumesc mult.

 7. Bretileanu spune:

  Buna seara nu va suparati cum gaseasc si eu Reptilia nu dau de ia si ma chinui inainte de sarbatorii va multumesc inainte de ami raspunde.

Lasă un răspuns