FAQ-Intrebari frecvente

FAQ – Intrebari frecvente

In aceasta pagina vom face un rezumat ale celor mai frecvente intrebari ale cititorilor nostri. Cu timpul vom adauga si alte intrebari/raspunsuri ale cititorilor nostri. Pentru orice intrebare nu ezitati sa folositi “Lasa un raspuns” ce puteti gasi dupa fiecare articol, sau sa ne contactati la admin@tips4kodi.net sau pe pagina de Facebook.

I: Ce este Kodi?

R: Este un program open source pentru gestionarea unui complet media center ce nu poate fi descris in cateva cuvinte;  permite sa vizionati canale TV, filme, sa ascultati muzica si multe altele. Mai multe informatii click aici, sau pe pagina oficiala KODI.

I: Cum instalez Kodi pe un Smart TV?

R: Pai…nu poti. Kodi nu este instalabil pe un Smart TV daca acesta nu are un sistem de operare Android, dar puteti cumpara un TV Box Android/Windows pentru a-l conecta la HDMI sau folositi Android si Chromecast, screen mirroring sau conectati un dispozitiv Android (compatibil) la televizor cu un cablu MHL.

I: Am instalat Kodi si nu gasesc nimic. Ce fac acum?

R: Acum va trebui sa il “populezi” cu addon-uri. Ele pot fi oficiale create de echipa Kodi sau cele create de terti.

I: Ce este un add-on?

R: Add-on-ul este un program/aplicatie care va permite sa adaugi o caracteristica noua Kodi-ului. Este acelasi principiu ca Android si aplicatiile din Google Play Store. Gandeste-te la un add-on ca la o aplicatie ce o instalezi in Kodi si odata acccesata iti poate oferi filme, canale TV…etc.

I: Cum instalez un add-on?

R: Click pe acest link.

I: Cum vad filme cu Kodi?

R: Acest site doar despre asta vorbeste…Kodi, filme, tv…:D Fiecare “addon” articol are un tutorial, deci imposibil sa nu reusesti.

I: Filmele sunt subtitrate?

R: Nu toate. Poti folosi addon-uri romanesti gen MRSP unde gasesti filme deja cu subtitrare integrata sau, citeste acest articol pentru adaugarea subtitrarii.

 

Aceasta pagina este in continua actualizare…