Canale TV Romanesti – Kodi+Plexus+SopcastRO

You may also like...

12 Responses

 1. Denis spune:

  Am instalat tot si funtioneaza :-) Mersi mult.
  Problema este ca daca ma uit pe un canal (ex Antena 1) si dupa aia schimb per orice canal,
  mi se vede tot timpul primul canal (adica tot Antena 1)

  Vi se intampla si voua ?

  Mersi din nou
  Denis

  • tips4kodi spune:

   Nu am intampinat probleme de acest gen pana acum…daca ai putea sa ne dai mai multe detalii despre ce sistem de operare folosesti si daca este vorba despre kodi 17 sau un fork kodi. Ai putea chiar sa intrebi si pe canalul facebook Kodi Romania…posibil sa primesti mai mult ajutor. :)

 2. Craciun Marius spune:

  Pe un RPI3 merge?

 3. Craciun Marius spune:

  Raspberry pi 3 cu libreelec?

 4. Craciun Marius spune:

  Shopcastul si ace?

 5. Andy spune:

  Salutare. Am si eu o problema. Am instalat pe un firestick amazon tot ce este in tutorial dar daca selectez in Plexus la Player Tape sa ruleze Kodi Player nu merge, iar daca pun External Player merge (Deschizandu-se Sopcast app) dar e de groaza deoarece sa schimb programul trebuie inchis sopcast, apoi intru iar in Kodi, selectez din Kodi SopcastRo sa aleg alt canal si dureaza f mult aceasta procedura. Ce as putea face in acest caz? Va multumesc anticipat.

 6. Vio spune:

  Am urmat pasii exact ca in descriere, totul bine si frumos, doar ca nu imi pornesc programele :( Se invarte rotita cca 5 sec si atat. Ma poti ajuta ? Mersi mult. ( conexiunea la net e prin cablu)

 7. Julio spune:

  I’ve done everything correctly and when I try and run a channel (no matter the link) none of them work. I keep getting the same error message “Channel Initialization Failed”

Lasă un răspuns